Web Design, hosting en domeinnamen

Web Design
Webdesign is een discipline op zich. Wij hebben een uitgesproken mening over webdesign, die gebaseerd is op een jarenlange ervaring met zowel traditionele als nieuwe media. In het opstellen van een concept zullen wij uw ideeën zoveel mogelijk proberen uit te voeren. Lukt dit niet dan geven wij u graag advies hoe de website beter tot uiting komt.

Naast webdesign op maat bieden wij ook CMS systemen en Webwinkels. Dit zijn systemen waarbij WebNetMedia de complete website inricht op basis van een bestaand model en waarbij u als klant (zonder programmeerkennis) op een eenvoudige wijze de teksten en foto's aan kunt passen. Wij werken onder andere met Drupal, Joomla, Interspire en Magento.

Wij kunnen u tevens een onderhoudscontract voor uw website aanbieden. Natuurlijk is zo'n contract op maat, geheel vrijblijvend en bij ons: zonder kleine lettertjes.


Web Hosting
Om uw website op Internet te kunnen presenteren is het nodig dat u over ruimte op internet beschikt. Deze ruimte kunt u "huren", dit wordt webhosting genoemd.

WebNetMedia verzorgt uw webhosting op maat zodat u nooit teveel betaalt en mocht u ooit ruimte te kort komen dan zorgen wij er voor dat uw ruimte uitgebreid wordt.

Bij uw hosting contract krijgt u 2500 Mb webruimte, een onbeperkt aantal eigen e-mailadressen, webmail en de beschikking over 10 databases.

WebNetMedia werkt met een aantal externe partners waardoor uw website 24 uur per dag, 7 dagen per week en alle dagen van het jaar bereikbaar is. Onze servers staan (in speciaal met airconditioning uitgeruste server ruimtes) in Helmond en Rotterdam. De servers draaien dusdanig dat als er een harde schijf uit valt, uw website gewoon in de lucht blijft. Er wordt wekelijks een back-up van uw website gemaakt zodat bij eventuele zware calamiteiten zoals brand of diefstal uw website weer snel in de lucht is. Voor service zijn wij van 09:00 uur tot 21:00 uur met een telefonische helpdesk voor u aanwezig.

De systemen zijn zo ingesteld dat ze zichzelf permanent controleren op mogelijke fouten. Mochten er toch problemen optreden dan wordt er een systeembeheerder aangestuurd die de problemen binnen 10 minuten (dag en nacht) in behandeling neemt.

Mocht een storing onverhoopt toch langer gaan duren dan 15 minuten (wat slechts sporadisch voor komt) dan is via de online helpdesk direct te bevragen wat het probleem is en wanneer verwacht wordt dat het opgelost is. Ook buiten kantooruren!

Domeinnaam registratie
WebNetMedia treedt bij domeinnaam registratie op als intermediair. U kunt bij ons terecht voor bijna elke domeinnaam. Indien u uw website host bij WebNetMedia dan worden u deze kosten niet in rekening gebracht. U betaalt dan slechts de registratiekosten. Wij doen zaken met SIDN voor wat betreft NL domeinen en EURid voor de EU domeinen.


Lid van ICT Waarborg

Gecertificeerd voor het ICT Keurmerk

Gecertificeerd voor het
Keurmerk Computerhulp


 © WebNetMedia 1996-2022, Alle rechten voorbehouden