Computer Service

U wilt toch ook onbezorgd van uw computer genieten zonder die vervelende storingen. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres. Stelt u zich eens voor dat uw PC niet meer opstart en de garantieperiode voorbij is.

De kans dat u dan voor onverwacht hoge kosten komt te staan is groot. Service afdelingen en technische diensten van computerleveranciers rekenen al gauw zo'n 60 euro per uur. Bij WebNetMedia betaalt u voor deze dienst slechts 46 euro per uur, inclusief 21% BTW. (38 euro excl. BTW)

Wij verrichten eerst onderzoek en stellen dan een diagnose. Vervolgens lossen wij op die basis de problemen op en herstellen wat er defect is. Ook installeren wij software en hardware op uw (nieuwe) computer. Wij kunnen ook back-ups maken van bestanden op uw computer. Daarnaast kunnen we van uw computer de upgrades verzorgen en indien u daar behoefte aan heeft, u voorzien van vakkundig advies. Wij adviseren u over het gebruik van uw computer en de eventuele software die u het beste kunt installeren (of juist wat u het beste niet kunt installeren). Wij hebben ook veel aandacht voor het onderhoud en beveiliging van uw (draadloos) thuisnetwerk.

Wij brengen bij een bezoek altijd minimaal 1 uur in rekening, daarna wordt er per 15 minuten gerekend.
Buiten de gemeentegrens van Eindhoven rekenen wij 25 euro voorrijkosten.

Het PC Service Abonnement

Bij WebNetMedia kunt u echter ook een abonnement afsluiten voor uw PC service. Voor slechts € 4,78 per maand, inclusief 21% BTW (€ 3,95, exclusief BTW) staat er binnen 24 uur, zelfs in het weekend en 's-avonds tot 21:00 uur, een monteur voor u klaar. Wij factureren dit abonnement per jaar. U bent dan een jaar lid maar kunt altijd tussentijds opzeggen.

Indien u dit service abonnement heeft, kost de service monteur u slechts 22,99 euro per uur, inclusief 21% BTW.
(19 euro, exclusief BTW). Onze monteur helpt u deskundig met al uw problemen en vragen over PC, randapparatuur en software.

Tevens krijgt u bij dit abonnement een jaarlijkse PC test: Elk jaar komt onze servicemonteur bij u thuis voor een gratis controle van uw PC en internetverbinding. Bovendien krijgt u gratis advies over zaken als uw (draadloos) thuisnetwerk, Internet beveiliging en nuttige back-up mogelijkheden. In de meeste gevallen krijgt u een vaste monteur toegewezen die voor u het directe aanspreekpunt wordt.

Alle voordelen op een rijtje:
-  Gratis eerste service bezoek t.w.v. € 60,=
-  Een gratis jaarlijkse PC test
-  Hulp bij alle PC problemen
-  U betaalt géén voorrijkosten binnen de gemeentegrens van Eindhoven

Hoe kunt u onze PC service bereiken?
Indien u nog geen abonnement heeft dan kunt u contact opnemen met het algemene telefoonnummer of u kunt zich direct aanmelden via het contactformulier (zie hiervoor onze contactpagina) Indien u abonnee bent dan kunt u uw vaste contactpersoon bellen  of een  e-mail sturen aan pcservice@webnetmedia.nl  

Wij staan dagelijks van 09:00 uur tot 21:00 uur klaar om u te woord te staan.

Lid van ICT Waarborg

Gecertificeerd voor het ICT Keurmerk

Gecertificeerd voor het
Keurmerk Computerhulp


 © WebNetMedia 1996-2022, Alle rechten voorbehouden