ICT Beveiliging

Een ding is zeker: de cyberdreigingen blijven toenemen. Er zijn legio hackers actief, Trojans, wormen en virussen worden steeds intelligenter en richten steeds meer schade aan. De kans is groot dat u een netwerkfirewall heeft die uw (draadloos) netwerk moet beschermen. Toch is het een goed idee om eens professioneel advies te vragen of een securityscan te laten uitvoeren om te controleren of de beveiliging ook echt op orde is.

Inventariseer in overleg met ons de verschillende onderdelen die op uw ICT-gebied een potentieel risico vormen, zoals desktops, laptops, smartphones en tablets, e-mail, internettoegang, databases, etc. Wij kijken vervolgens wat de beste geïntegreerde oplossing is die al deze onderdelen beveiligt, in plaats van ‘losse’ producten voor de verschillende systemen. Dat maakt de boel overzichtelijker, veiliger en doorgaans ook voordeliger.

Daarnaast kunnen wij uw ICT-apparatuur keuren aan de hand van de richtlijnen van ICT Keurmerk en ICT Waarborg. U ontvangt hiervan dan ook een certificaat. Voor meer informatie hierover kunt u kijken onder de knop “Uw Zekerheid”.

Het ICT Keurmerk

WebNetMedia is sinds 6 augustus 2014 gecertificeerd voor het ICT Keurmerk.

Uw ICT-apparatuur maximaal beveiligd!
Internetonveiligheid neemt toe. Internetcriminelen worden steeds inventiever. U, als bezitter van diverse ICT-apparaten, zult u hiertegen moeten weren, anders gaat er vroeg of laat iets mis. Dan bent u de dupe van bijvoorbeeld fraude bij het internetbankieren of slachtoffer van identiteitsfraude.

Met het ICT keurmerk certificaat voldoet u aan de eisen die banken stellen, zijn uw persoonlijke gegevens beschermd en voorkomt u problemen door internetonveiligheid.
Klik voor meer informatie over het ICT keurmerk op de banner of kijk onder de knop "Uw zekerheden”.  Hieronder kunt u een introductievideo bekijken van het ICT keurmerk.

Voor het maken van een keuringsafspraak belt u ons of stuurt u een e-mail naar ictkeurmerk@webnetmedia.nl

ESET Anti-Virus en Internet SecurityWebNetMedia is sinds oktober 2014 partner van ESET Nederland, een vooraanstaand leverancier van hoogwaardige beveiligingssoftware. Wanneer wij uw systeem of netwerk beveiligen, adviseren wij altijd om de software van ESET te installeren.

ESET levert de software voor zowel uw Windows omgeving (Smart Security) als uw MAC (Cyber Security Pro) en tevens voor uw tablets welke werken onder Android of Symbian. Kortom uw hele ICT omgeving wordt effectief beveiligd.

Hieronder kunt u kijken naar een televisie commercial van ESET.

Lid van ICT Waarborg

Gecertificeerd voor het ICT Keurmerk

Gecertificeerd voor het
Keurmerk Computerhulp


 © WebNetMedia 1996-2022, Alle rechten voorbehouden