Domotica

Domotica is een samentrekking van het Latijnse woord domus (huis) en informatica, telematica en robotica. Een synoniem van domotica is huisautomatisering en dit komt ook tot uiting in de definitie: 'De integratie van technologie en diensten ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven.' WebNetMedia heeft zich toegelegd op draadloze beveiligingssystemen. U kunt bij ons terecht voor draadloze alarminstallaties en draadloze bewakingsinstallaties voor zowel binnen- als buitenshuis. 

Draadloze alarminstallaties

Wij kunnen voor u een draadloos alarmsysteem installeren dat wordt aangesloten op uw thuisnetwerk.  Een systeem dat uitbreidbaar is met diverse accessoires zoals brandmelders, koolmonoxide melders, waterlekkagemelders, glasbreukmelders en videocamera's. Een alarmsysteem dat er tevens voor zorgt dat u de verwarming en verlichting in huis kunt regelen en dat allemaal (wereldwijd op afstand) via de website of de app op uw smartphone.

Bij een melding wordt u direct gealarmeerd per telefoon, sms en/of e-mail en desgewenst komt bij een melding een beveiligingsmedewerker naar uw pand toe. Het alarmsysteem wordt door de alarmcentrale 24/7 gecontroleerd en informeert u ook bij een storing of te lage accuspanning. Software en veiligheidsupdates worden automatisch verwerkt en u kunt rekenen op een uitstekende klantenservice. Voor uitgebreid advies en informatie kunt u met ons contact opnemen.

Revolutionaire draadloze techniek

Draadloze bewakingssystemen

Wij installeren professionele bewakingscamera’s met de beste beeldkwaliteit van 1080p Full HD. De PLUS-lijn gaat nog een stap verder en beschikt over technieken die voor nóg betere beelden zorgen, minder ruis en een hoog dynamisch bereik. De draadloze bewakingscamera heeft een perfecte verbinding met de recorder.

Een wifi bewakingscamera verzendt zijn beelden door de lucht en is gevoelig voor storing. Onze draadloze camera’s gebruiken echter uw bestaande stroomleidingen als camerakabels. Zonder kabels te leggen beschikt u zo over de perfecte verbinding en beeldkwaliteit die u normaliter alleen bij bekabelde camera’s aantreft.

U sluit zowel de camera's als recorder aan op een stopcontact. Terwijl de camera's van stroom worden voorzien, verzenden zij hun beelden via het stroomnet. Dit werkt gegarandeerd en storingsvrij.

Zoekt u een bewakingscamera voor buiten? Elke camera is een buitencamera; of u ze nu ophangt in een sneeuwstorm of in de brandende zon. Uiteraard zijn ze ook gewoon geschikt voor binnen. Daarnaast beschikt elke bewakingscamera over infrarood nachtzicht.

Het camerasysteem wordt altijd geleverd met een recorder, welke
continu opneemt of eventueel alleen bij beweging.

Maar natuurlijk kunnen we ook de reguliere wifi camera’s bij u installeren. De beelden kunt u dan rechtstreeks zien op uw smartphone of tablet. Beelden worden dan opgeslagen op een meegeleverd tablet op een SD of micro SD kaart. 

Voor uitgebreid advies en informatie kunt u met ons contact opnemen.

Lid van ICT Waarborg

Gecertificeerd voor het ICT Keurmerk

Gecertificeerd voor het
Keurmerk Computerhulp


 © WebNetMedia 1996-2022, Alle rechten voorbehouden