Data Recovery

Als uw harde schijf defect raakt dan is het in vele gevallen nog mogelijk om uw bestanden te redden. Dit proces heet Data Recovery. Het kan vele oorzaken hebben waardoor uw harde schijf, USB stick, SIM- of Flash-card of zelfs uw iPhone defect raakt. Oorzaken kunnen logische defecten zijn zoals het crashen van de computer, virusbesmetting, sabotage enz. Vaak zijn het echter fysieke defecten welke zijn ontstaan als gevolg van stroompieken, kapotte hardware-onderdelen, het laten vallen of ruw gebruik. Het maakt echter niet uit waardoor het defect is ontstaan maar wel dat uw gegevens teruggehaald kunnen worden. Daarvoor bent u bij WebNetMedia aan het juiste adres. Wij garanderen dat 95% van de recovery opdrachten slaagt.

Omdat het erg afhankelijk is welke soort hardware defect is en of het om fysieke of logische defecten gaat, kunnen wij niet aangeven wat de exacte kosten zijn voordat wij met u gesproken hebben.

Wat wij wel kunnen garanderen is dat wij 100% datagarantie geven, een 95% slagingspercentage en dat er geen kosten worden berekend wanneer onverhoopt geen data hersteld kan worden.

Lid van ICT Waarborg

Gecertificeerd voor het ICT Keurmerk

Gecertificeerd voor het
Keurmerk Computerhulp


 © WebNetMedia 1996-2022, Alle rechten voorbehouden